Tvätt, fönster puts & kalvinkoll & cykling!!

Vilken dag.. Åke och jag har bara hängt och myst. Tvättat oxå lite.. Åke tom somnade en runda.. haha. Jag somnade i solstolen på balkongen… skönt..

Fick putsat ett fönster när jag väl hittade maskinen.. sen tog batteriet slut.. och hör och häpna..nu hittar jag inte laddaren… grrr..

Sen blev det minsann att ta sej ut och cykla och kolla på kusinerna som sprang för kalvin idag.. heja heja..

Åke och jag laddar upp..hehe..

Åke är poppis hos lillkusinen..

Jag kommer inte lägga upp bilder på Morgan när han springer då jag fotar rakt in i en barnaskara. Är försiktig med det då alla inte vill vara med på sociala media. Tänker ofta när jag ser bilder hur folk fotar rakt in i folk grupper och sedan lägger ut.. Tror inte ens det är lagligt att göra så.. något många borde tänka på. Ja ja. Nu kom jag helt av spåret ju..

Alltså som han växer min påg..nu är han längre än lilla mormor..hehe.. finisar…

Lunch på balkongen…blivit mycket balkonghäng idag..hehe.

Skön cykel runda påväg hemifrån loppet..

skjortorna till jobb tvättade.. nu ska dom bara strykas… bläää.. tråkigaste jag vet..

Någon som vill är Ni såååå välkomna….

Håller vi på tummen att allt är ok på denna koll… liiite läskigt är det ju faktiskt.. lååång nål…

Nääähä.. nu kallar Åke. Mysa i soffan innan sova.

Ajöken mina vänner…

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: