Tvätt, kärlek & baaaara finnas dag!!

Min goa fina tös fick jag denna av❤️.Så glad och tacksam för henne. Kärlek till dej min tös.

Denna goding och jag hade en hääärlig fm i soffan.. guuud i himlen så trött min skalle va idag när jag vaknade. Tur inget bokat idag.. natten blev lite stökig men det vet ju jag att det blir ibland när jag tar mej an utmaningar. Så det får jag leva med, men kommer säkert bli lättare med tiden det oxå.

Älskar denna mysepåg och vi hänger så gott tillsammans. Han uppskattar så att ligga i mitt knä.,

Givetvis är vi ute oxå..hehe.. det måste man ju..

Min ljuvliga påg bakade amerikanska pannkakor åt oss när jag skötte tvätten. Tacksam är jag för det. Har ju så fina och omtänksams barn…nått bra dom fått från sin mamma..hihi..

Åke ropade när maten va klar och såååå fin liten figur fick jag..hehe.. lika glad som oss..

Får jag bara meddela huuur gott det är att ligga i sin nya morgonrock( från gårdagens inhandling) nyduschad och handla mat.. den känslan är sååå härlig..lat.. ja ja tycker Ni det så är det heeeelt ok. Det rör mej inte i ryggen…hihi..

Nu är det soffhäng och film med Åke..

Får väl se om han tänker ta bort sitt vackra nattskydd..denne påg.. hihi.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: