Tvätt, kärlek & baaaara finnas dag!!

Min goa fina tös fick jag denna av❤️.Så glad och tacksam för henne. Kärlek till dej min tös.

Denna goding och jag hade en hääärlig fm i soffan.. guuud i himlen så trött min skalle va idag när jag vaknade. Tur inget bokat idag.. natten blev lite stökig men det vet ju jag att det blir ibland när jag tar mej an utmaningar. Så det får jag leva med, men kommer säkert bli lättare med tiden det oxå.

Älskar denna mysepåg och vi hänger så gott tillsammans. Han uppskattar så att ligga i mitt knä.,

Givetvis är vi ute oxå..hehe.. det måste man ju..

Min ljuvliga påg bakade amerikanska pannkakor åt oss när jag skötte tvätten. Tacksam är jag för det. Har ju så fina och omtänksams barn…nått bra dom fått från sin mamma..hihi..

Åke ropade när maten va klar och såååå fin liten figur fick jag..hehe.. lika glad som oss..

Får jag bara meddela huuur gott det är att ligga i sin nya morgonrock( från gårdagens inhandling) nyduschad och handla mat.. den känslan är sååå härlig..lat.. ja ja tycker Ni det så är det heeeelt ok. Det rör mej inte i ryggen…hihi..

Nu är det soffhäng och film med Åke..

Får väl se om han tänker ta bort sitt vackra nattskydd..denne påg.. hihi.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: