Åke fixar mitt hår, Grill köp, läkarbesök & balkongpaus!

Mmm.. inga problem att gå ut så här… lär ju vara singel ett tag till då iallfall..haha.. Åke skulle borsta håret på mej.. vet ej vad hans plan var..hehe..

Fina lilla Lånis fick fika efter jag köpt grill och läkarbesök..

Idag va det uppföljning med utmattningen och fylla i till jobb vad som ska skötas och inte skötas.. hihi.. blir en ny och tuffare Marlene som kommer tillbaks. Blir en tuff utmaning men det ska jag nog reda ut.. hoppas andra kan det oxå bara.. hehe.. mooonster Marlene… wooohaha..

Ska på sjukhuset och ta prov på en knuta i ryggen som inte ska vara där.. eller är mer som en knöl.. blir test på den.. lite läskigt men måste väl göras..

Nu lite paus på balkongen innan grill med Linn och Victor. Köpt ny grill.. Linn får komma hit och montera…haha.. bra va.??

Hörs mina godingar…

Hoppas ni har det gott idag vad ni nu hittar på😂🌹🌺..

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s