Mmm.. detta är vad man får när man träffar en brud som är född i lejonets tecken😜.

Läste detta just på FB…. och allt som står där stämmer ju.. eller hur…hehe..

Hon kommer att göra ditt liv till den vackraste kärlekshistorien, berika din själ och skapa en ny syn på livet. Att vara din flickvän eller din fru, hon kommer att vara som en diamant du kommer att visa upp men du kommer också hålla henne långt ifrån avundsjuka blickar eftersom hennes skönhet är en på miljonen.

Du kommer avguda henne och lita på henne för att hon aldrig kommer att glömma dina behov och dina känslor. Hon kommer att vara din livskamrat, din älskare, din bästa vän och en person som du inte kan föreställa ditt liv utan. Du kommer så småningom att räkna ut att hon är den rätta för dig eftersom hennes hjärta och själ är ärliga och rena, och hennes kropp kommer vara näring för din själ – det blir ditt läkemedel. Hon kommer att förvänta sig att du är ärlig, uppriktig, omtänksam och kärleksfull eftersom det är det hon verkligen förtjänar.

Dagar som tillbringas med henne kommer att vara de bästa dagarna i ditt liv. Hon är den enda personen du kan lämna allt bakom för och följa henne medan hon leder dig till det okända. Du kommer fundera många gånger om du verkligen förtjänar henne, men när det händer, kom ihåg att sådan skönhet och vänlighet måste belönas.

Trodde du verkligen att denna perfektion var gratis? Jag trodde väl det!

❤️❤️❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg efter bloggar mycket om psykisk ohälsa oxå lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Så det kommer jag göra med mer fokus på det här i bloggen .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Diagnospågen & klimakteriemorsan

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: