Frukost på sängen,Söndags mys med mina godingar!

Titta vilken lyx.. eller lyx och lyx.. jag fick ju göra den själv… och ingen som fyllde på kaffet när det va slut..hehe..meeen mysigt endå..

Lite em press bara idag.. vaknade med skallebank så va inte sole sugen..

Mina godingar samlade denna söndag på kina restaurang. Mysigt och gott.

Trött på balkongen på kvällen..

Kvälls mys innan sova..

Natti natti mina vänner❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s