Såååå skönt med utcheckning idag!!

Inte pratat med en människa sedan Åke gick..hehe.. ljuvligt. Ja ja så är det.. sån är jag.. promenad i ro i vårt fina området. Grönska, fåglar och barn som busar och leker på gården..

Press på balkongen.. kom lite moln.. lagom när jag smörjt in mej med sololja för att få fiiiin bränna..hihi..

Ja ja.. det blev en dusch så jag inte ska halka av stolen när jag äter.. blir ju sååååå hal av oljan..hihi..

Kvällens mat… smarrigt. Älskar spenat. Åke inte.. så äter det när han är borta.. toppen ju..

Boss fick oxå lite lördags grönt och gott..

Melodifestivalen är ju bara sååååå otroligt dålig och seg. Vilket mög.. meeen jag gör ansiktsmask och mysigt..

Och tittar på min favvo på youtube..

Skönt vi alla har olika smak om mat, music och allt va?? Skönt vi alla är olika individer❤️.

Nu njuter jag i soffan och laddar för att mina barn kommer imorgon.

Linn och virre kommer på mat. Saknar dom😍. Åke kommer från pappa😍. Så får väl checka in imorgon igen..hihi..

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg efter bloggar mycket om psykisk ohälsa oxå lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Så det kommer jag göra med mer fokus på det här i bloggen .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Diagnospågen & klimakteriemorsan

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: