Seg natt, morgon promenad & nu vila!

Hämtade Lånis och gick en promenad i det ljuvliga vädret. Alltså såååå underbart och befriande att slippa massa kläder på sej…hehe..bara hoppa i tunna brallor och vipps så är man klar.. natta sarken går ju hur bra som helst att gå ut i.. hihi..

Ljuvliga försommar..

Fm vila får det bli idag. Natten varit seg och orolig.. hjärnan ville tydligen inte sova riktigt i natt.. så nu får den minsann ta lite vila..

Jobba lugnt Ni som jobbar💖. Ni andra… gör vad Ni känner, vad det än är💖💜.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s