Mysdag i solen med Linn, nya trevliga bekantskaper & funderingar på balkongen!

Sitter nu på min balkong efter en skön dusch. Åke bäddar ner sej efter en skoldag och sedan ute. Trött påg..

Ljuvlig kväll. Kommer inte gå in förens det är sketakallt… hehe..

Ibland tittar en duva till mej.. ska försöka ta en bild på den.. inte lätt..

Lilla bebisen får sol och värme idag oxå.. sååå härligt. Linn är nu i sjunde månaden… ser ut som mej när jag va typ i andra månaden… hehehe..såååå liten gulle plutt mage.. Hon mår bättre nu och det är skönt och viktigast.

Åke vill inte vara med på bild idag… men vi har mysig kvällsfika på balkongen. Härligt.

Sedan blir det till att smörja ryggen med denna goding… heeelt magiskt bra mot bränna..

Idag nere på gården när Linn och jag solade, kom grannen oxå ner. Super trevlig tjej( ett par år äldre än mej, så tjej ännu..hihi) och vi snackade på. Täääänk att vissa lixom bara klickar man med och för en härlig dialog och roliga historier att dela direkt.. ensam med två barn är hon, och oxå varit sjuk i utmattning. Ibland funderar jag på hur livet ändras när man skiljt sej.. vi hade ett väldigt socialt liv och mycket gäster, eller borta på trevliga middagar. Det blir ju inte detsamma när man är ensam… inte lika många som bjuder hem på parmiddagar precis… och näääää jag är inte bitter eller arg för det.. såå är livet. Man går igenom olika faser och stadier i livet.. det är väl egentligen det som man lär sej oxå med livet efter en skilsmässa. Man skiljer sej inte bara från varandra, utan oxå från vänner.. jag har givetvis kontakt med några men det blir ju lixom lite mer med brudarna. Vill tillägga att jag har fina tjejkompisar som hängt med lääänge.. Men ni vet.. det här på nyår, midsommar, spontana grill på kvällen och sånt.. Jag skulle inte påååå nååågon så nu ingen tar åt sej som läser. Jag har själv oxå gått igenom den svåraste tiden i mitt liv och inte varit jätte ball utåtsätt..

Men mitt liv börjar komma i ordning och jag blir stark och trygg i mej själv. Träffar på fina människor som stärker mej och gör mej glad. Andra struntar jag faktiskt i nu för tiden. Känner inte det är min skyldighet att se till att alla andra har det bra längre. Jag har min lilla skara av familj och vännen som jag bryr mej om.. och snaaart är det en liiiten goding som kommer få massor av kärlek och omtanke av sååå många härliga människor.

Mina balkongmångads funderingar…

Puss &’Kram❤️.

Tacksam för ni finns.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: