Mysdag i solen med Linn, nya trevliga bekantskaper & funderingar på balkongen!

Sitter nu på min balkong efter en skön dusch. Åke bäddar ner sej efter en skoldag och sedan ute. Trött påg..

Ljuvlig kväll. Kommer inte gå in förens det är sketakallt… hehe..

Ibland tittar en duva till mej.. ska försöka ta en bild på den.. inte lätt..

Lilla bebisen får sol och värme idag oxå.. sååå härligt. Linn är nu i sjunde månaden… ser ut som mej när jag va typ i andra månaden… hehehe..såååå liten gulle plutt mage.. Hon mår bättre nu och det är skönt och viktigast.

Åke vill inte vara med på bild idag… men vi har mysig kvällsfika på balkongen. Härligt.

Sedan blir det till att smörja ryggen med denna goding… heeelt magiskt bra mot bränna..

Idag nere på gården när Linn och jag solade, kom grannen oxå ner. Super trevlig tjej( ett par år äldre än mej, så tjej ännu..hihi) och vi snackade på. Täääänk att vissa lixom bara klickar man med och för en härlig dialog och roliga historier att dela direkt.. ensam med två barn är hon, och oxå varit sjuk i utmattning. Ibland funderar jag på hur livet ändras när man skiljt sej.. vi hade ett väldigt socialt liv och mycket gäster, eller borta på trevliga middagar. Det blir ju inte detsamma när man är ensam… inte lika många som bjuder hem på parmiddagar precis… och näääää jag är inte bitter eller arg för det.. såå är livet. Man går igenom olika faser och stadier i livet.. det är väl egentligen det som man lär sej oxå med livet efter en skilsmässa. Man skiljer sej inte bara från varandra, utan oxå från vänner.. jag har givetvis kontakt med några men det blir ju lixom lite mer med brudarna. Vill tillägga att jag har fina tjejkompisar som hängt med lääänge.. Men ni vet.. det här på nyår, midsommar, spontana grill på kvällen och sånt.. Jag skulle inte påååå nååågon så nu ingen tar åt sej som läser. Jag har själv oxå gått igenom den svåraste tiden i mitt liv och inte varit jätte ball utåtsätt..

Men mitt liv börjar komma i ordning och jag blir stark och trygg i mej själv. Träffar på fina människor som stärker mej och gör mej glad. Andra struntar jag faktiskt i nu för tiden. Känner inte det är min skyldighet att se till att alla andra har det bra längre. Jag har min lilla skara av familj och vännen som jag bryr mej om.. och snaaart är det en liiiten goding som kommer få massor av kärlek och omtanke av sååå många härliga människor.

Mina balkongmångads funderingar…

Puss &’Kram❤️.

Tacksam för ni finns.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s