Söndags kvalitets tid i solen!

Idag vaknade jag ovanligt tidigt.. Tom så Åke blev lite lack då han alltid ska ha egentid på morgonen, innan jag kommer upp. Det är han ju van vid.. hehe.. Alla som känner mej vet jag äääälskar sova på morgonen. Ohhh näää jag känner inte jag missar nått av dagen.. hihi.. jag sover ju såååå gott på morgonen..

Sedan blev det iallafall ner på gräset och njuta av dagen.

Linn kom och höll mamma sällskap. Åke hade forfarande egentid uppe i lägenheten..hihi..

Fattar icke hur hon kan sitta så med bebis imagen..tala om över rörlig… ser ju inte ens gravid ut så här..

liiiite jobbigare att ligga så här.. hihi.. hon vill ligga på mage..

Åke startade grillen och så mös vi ute idag. Åt god mat och sedan lite boll. Massa folk ute på gården och grillade. Mysigt..

Såååå härlig årstid nu.

Torkning av hår innan vi ska se på tv och hålla kväll..

Ha en såååå härlig och skön söndagskväll kära vänner.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s