Vilken härlig kväll med grill och skratt!!

Henrik bjöd på grill idag och det va sååå gott. Saknar att kunna grilla utan att springa iväg sej i trappor…hehe.. kan ju i och för sej äta mer då..

Åke älskar just nu va med på kort..

Linn frös….hehe.. jagade kvällssolen…

Stolt morfar pratar med Lill tjejen.. nu känner vi henne ordentligt när hon jympar på där inne..

Syskon mys.. mina fina och mitt allt på en och samma bild…älskar er mina pluttar..

Min busiga och underbara påg…

Full av bus men världens godaste skratt…

Heeeelt normal bilfärd med familjen knas…hebe.. kärlek till oss❤️❤️❤️..

Natti natti mina vänner.

Hoppas ni haft en härlig lördag.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s