Vilken dag med mina gullisar.. och dagen är inte slut ännu!!

Först lite sol innan Åke lämnad till kompis på Ättekulla..

Hämtade mina godingar och glassköp stod på önskelistan.. klart man för det då..

Kaffe på fik i stan… den gravida va hungrig… iiiigggen… ha ha..

Victor skulle sen iväg så Linn och jag fortsätter em i sooooolen…

smidiga Linn bytar om…hehe..

Rygg sol…hehe..

Snart är det grill hos Linns pappa.. blir ju mysigt… hoppas vi… he he..

Hörs igen❤️.

Njut i sooolen mina vänner..

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s