Tung dag, sol & boll på kvällen!

Dagen har varit tung. Tankarna skenar iväg och man saknar den lilla tussan. Hennes små klickande i golvet.

Tänt ett ljus för henne. Vet hon har det toppen hon sin Matte.

Fina blommor har jag fått idag.

Alltså så mycket boll Åke och jag spelar måste jag nog snart kunna spela i landslaget.. jag & Zlatan.. hade varit nått va???hehe.. mmm..

Enkel kvällsmat idag..

Imorgon är en annan dag❤️.

Sov sött och tack alla Ni fina för Era fina ord idag❤️💖. Det värmer så gott i mitt hjärta.

Stooor kram till Er🌺🌹🌺.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s