Sorgens dag, nu är Tilda hos sin matte i himlen & stor saknad!

Hon älskade sol och värme och få springa löst och busa💖. Nu gör hon det med sin Matte i himlen. Saknaden är stor och vi han bli så fästa vid denna charmiga och tosiga lilla tös. Hon och jag fann varandra direkt. Nu lider hon inte mer och återförenad med sin Matte.

Tack fina lilla Tilda för vi fick lära känna dej och vårda dej❤️💖. Du har för alltid en plats i våra hjärtan❤️❤️❤️.

Kram och hälsa till alla nära och kära i himlen💖.

Vila i Frid💜.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s