75 år blir gubben, firat min far & mätt som helskotta!!!

Denna fina bukett fick han på blombud… av mej…hehe.. fin va😘. Klart man ska ha en blomma på sin 75-års dag.

Överrasknings kväll för lilla far. Möte upp dom på knutpunkten. I och för sej är där ganska spännande att hänga… meeen vi hoppade över det och drog iväg på lite gooo dricka.

Marcus och jag bjöd på en ute kväll på dom gamle idag..

Åke fick hålla ordning på lilla kusinen… hehe.. han gillar Åke den sötnosen.. Åke älllskar va med på bild..hehe..

Mina fina föräldrar.

Blev lite uppvärmning på båten innan mat.

Mia och jag kör igång..

Åke fotar på.. hehe..

Maaaaat i mängder… fyyyyy bubblan såååå mätt och fet jag blev.. hehe.. gott…

Åke och jag åkte hem efter två turor.. det är lagom för mej. Mina gamla föräldrar och resten av gånger åkte vidare.. mmm.. jag är klen..hehe.. meeen sååå skönt att jag numera vågar bryta upp när jag är redo..

Åke skulle ha en magnum glass på väg hem… blääää…

Hem om Zoran och hämta lilla tjejen. Tack för hjälpen…

Åke va sååååå trött så han damp ner i soffan och skulle vila.. visserligen va jag oxå trött… men inte för trött för att retas…hehe.. min fot råååkade bråka liiiitt ned honom… hihi..

Seeeer ni såååå trötta ögon jag har..hehe.. orkar inte ens tvätta av sminket., jaja deeet ska man. Men skit i det idag.. hihi.. buuuusigt va??haha..

Natti natti alla sötisar.

Hoppas valborg varit fin och härlig.

Stoooor natti kram💖

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: