Födelsefirande på hööög nivå!!!!!

13 år har pågen blivit nu.

Säger som alla andra om sina barn, vart tar tiden vägen..

Här är han. Vår tonåring. Mitt hjärta och min yngsta.

Pappa såg trött ut..hehe..

Tilda firade oxå.

Åke i skolan och vi hämtade Tildas polare..

Fikan klar när han kom hem från skolan..

Nu är det dusch och sedan på restaurang… fult upp för pågen.. hehe..

Tjngeling…

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Födelsefirande på hööög nivå!!!!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s