Städa städa varje fredag…. nämen vad fan, det är ju söndag!

Damsugar dans till Dolly Parton.. ja inte jag då… utan på min lilla Bose.. älskar städa till hennes ljuva stämma…hehe..

Alla sätt är bra.. utom dom dåliga.. och det har ju jag aldrig några..hehe..hej oooohh hååå.. moppa taket går fint..

Ungdomen kommit hem från två dagar hos pappa. Nu kör vi igen.. läxor och prov.. på tisdag prov i jympa… hmmm… det är ju inte mammas starka sida va??haha..

Skolan har missat att ge Åke sin läxa på rätt sätt till Åke.. viiilket då innebär att mamma måste läsa allt för honom.. toppen ju. Så jag lär mej om idrottsskador.. för det kommer jag nog typ aallldrig fååå..hehe.. nä prov på hur man trillar i trappor passar nog mej bättre..Men vad gör man inte för sina barn… Det är svårt för dyslektiker i skolan kan jag sä… man blir lovad såååå mycket men såååå lite som fungerar. Jätte trist..

Boss fick lite söndagsmys.. vill inte sätta för nära honom. Förmodar han brinner bra med den pälsen..hehe..

Laddar med kaffe på balkongen innan läxläsning. Deeet behöver man..hehe..

Tilda har givetvis oxå fått sin lekdel idag…. min lilla tjej. Hon gnället aldrig…hihi…

Trevlig söndag på Er💖.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: