Utcheckning/kvällsångest & God Natt.

Funderar just nu mycket på om jag någonsin kommer orka en vanlig dag, utan att efter kl 17 typ va heeelt färdig i huvudet.

Idag har varit en spännande dag, och händelserik. Inte hunnit vila på dagen som jag forfarande nästan alltid måste..

Och jag är efter 17 heeelt slut i päran.. och orkar knappt prata med Åke eller ens vara mamma till honom. Och huuur svårt är inte det när man är ensam med honom. Ångest får jag för att jag då tänker att fyyyy så lyxigt det är att vara varannan helg pappa.. ingen tjatig vardag, inga sura mornar, inget gnäll över att hjälpa till hemma… utan bara mys och lyx i ett par dagar. Sedan tar någon annan över.. till nästa gång..

Nej nej nej till Er som nu dömmer och tänker att fyyyy vill hon inte ha sin unge… joooo sååå klart.. älskar mina barn mest i världen,,, men ibland tar den förbannade ångesten över och jag vill bara checka ut.. Huvudet är bara sååååå trött så man fungerar inte.. ledsen blir jag på mej själv..

Givetvis vill jag nästan alltid vara den där närvarande föräldern. Ha bråken, och morgonen när inget passar.. älskar ju hans bus och roligheter min lille påg..

Jag försöker förklara för honom att jag älskar honom men hjärnan är ibland såååå trött. Det susar och piper just nu i öronen så det är hemskt..

Pussat honom God Natt och sagt att jag älskar honom såååå…med ångesten hängandes i nacken..

Nu mina vännen checkar jag ut och säger God Natt.

Imorgon ny dag. Då blir det vila på dagen isåfall.

Sov Sött💖.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

En tanke på “Utcheckning/kvällsångest & God Natt.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: