Utcheckning/kvällsångest & God Natt.

Funderar just nu mycket på om jag någonsin kommer orka en vanlig dag, utan att efter kl 17 typ va heeelt färdig i huvudet.

Idag har varit en spännande dag, och händelserik. Inte hunnit vila på dagen som jag forfarande nästan alltid måste..

Och jag är efter 17 heeelt slut i päran.. och orkar knappt prata med Åke eller ens vara mamma till honom. Och huuur svårt är inte det när man är ensam med honom. Ångest får jag för att jag då tänker att fyyyy så lyxigt det är att vara varannan helg pappa.. ingen tjatig vardag, inga sura mornar, inget gnäll över att hjälpa till hemma… utan bara mys och lyx i ett par dagar. Sedan tar någon annan över.. till nästa gång..

Nej nej nej till Er som nu dömmer och tänker att fyyyy vill hon inte ha sin unge… joooo sååå klart.. älskar mina barn mest i världen,,, men ibland tar den förbannade ångesten över och jag vill bara checka ut.. Huvudet är bara sååååå trött så man fungerar inte.. ledsen blir jag på mej själv..

Givetvis vill jag nästan alltid vara den där närvarande föräldern. Ha bråken, och morgonen när inget passar.. älskar ju hans bus och roligheter min lille påg..

Jag försöker förklara för honom att jag älskar honom men hjärnan är ibland såååå trött. Det susar och piper just nu i öronen så det är hemskt..

Pussat honom God Natt och sagt att jag älskar honom såååå…med ångesten hängandes i nacken..

Nu mina vännen checkar jag ut och säger God Natt.

Imorgon ny dag. Då blir det vila på dagen isåfall.

Sov Sött💖.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Utcheckning/kvällsångest & God Natt.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: