Äcklig korv, dottern besök & mat!

Fyyy för Fabian vilken äcklig korv… jag gillar ju inte korv heller för den delen.. så varför jag skulle ha en..ja.. det vet jag inte.. luktade gott..hehe..

Så här är den… räligaste korven i stan…hihi..

Linn gillade sin röda korv..hehe..sötnos.. hatar när jag tar bilder på henne när hon äter.

Handling idag..

Titta.. så ser man ut när man fått korv… hihi.. ja ja.. tolka det som ni vill..hehe. Där inne finns mormors lilla ängel.. kärlek på den.

Åke kom oxå och höll oss sällskap.. dock inte så länge.. datorn viskade Åååååkkkkkeee…

Denna underbara söta lilla Donna.. ja hunden då alltså…haha..

Såååå mysig och kärleksfull och behaglig tjej.. jag då…hihi..nä hunden. Tilda är så ljuvlig och har vunnit sååå många hjärtan. Damerna på gården och ungarna här ute gillar henne så. Och vi så klart.. Tilda är väldigt glad för alla oxå…haha. Men Linn gillar hon lite extra..

Mysigt..

Nu är Åke ute och spelar boll med sin pappa.. jag vilar i soffan.

Puss & Kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Äcklig korv, dottern besök & mat!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s