Häftigt uppvaknande & darrig hund!

Helskotta vilket uppvaknade idag.. kändes minsann som dom va inne i sovrummet och körde.. kl 07.00… såååååå typisk när Åke har sovmorgon..hehe..

Tror i och för sej Åke vaknade ännu häftigare av traktorn, då det verkade som den minsann körde in om hans rum på morgonen…hihi.. nu blir han sur för jag lägger ut detta.. meeeen så kanske han städar…gryyyym mamma..hehe..

Denna lilla Donna har haft en jätte orolig natt..skakat och varit väldigt orolig.. snyft..jag har suttit med henne och klappat och lugnat henne. Vet inte alls vad det kan vara… någon som känner igen? Vet hon har lite ont i kroppen ibland… kanske det som spökat.. vi får avvakta lite och se. Idag får hon vila och mysa med mej. Jag själv är ju oxå helt slut.. hehe.. blir vila idag för dessa gamla tanter…

Hörs sen💖

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Häftigt uppvaknande & darrig hund!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s