Missuppfattat möte, promenad & ljuvligt väder!

Tänkte jag skulle vara någonstans kl 12 idag.. inte tänkt samma som den jag skulle möta.. hehe..

Tilda lämnad hos Linn..

Men hämtade henne igen och ut i solen..

Guuuuud så underbart väder.. 12 grader.. har ju för mycket på mej… hihi.. av med kläderna…sommaren är här…

Tilda och jag sitter och myser och tänker på dom vi förlorat. Vacker plats.

Såååå härligt…

Hörs sen💖

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Missuppfattat möte, promenad & ljuvligt väder!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s