Kontaktannons tipps!

Ärade Vänner!

Jag behöver Er hjälp.

Tänkte göra en kontaktannons..har filat på den nu ett par dagar..

Tänker mej nått i denna stil.. Vad tycker ni???Läs hela och kom gärna med lite idéer till förbättring så jag får lite goa svar💖.

Du man som inte är för gammal, (ja inte heller för ung, det orkar jag nog endå inte med. Så ni kan skita i det.. ni unga snygga vältränade saker..)

Ja ja.. nu kom jag bort mej i mina tankar. Ska bara torka upp dreglet på telefonen..

Du man som kan tänka dej ett förhållande med en kvinna i sina bästa år( ja ja.. dom har kanske redan varit men det kan han ju få uppräcka själv) som alltid är pigg och glad( nä nä det är jag ju inte heller alltid men vem fan vill ha en ostabil 43 åring som jojar upp och ner i humöret).

Du man som har trygg ekonomi(jag är ju sjukskriven och har knappt råd att reda mej själv, så vill fan inte ha någon som tallar på mina pengar)och känner sej trygg i livet. ( räcker ju att en av oss är ett psykfall till och från).

Du man som känner att du har massor av kärlek att ge till vårt blivande förhållande( för jag kommer inte orka ge någon kärlek efter att mina barn och mina djur fått sitt).

Du man som INTE somnar kl 23 på första daten( utan faktisk låter mej göra det och tar sedan undan all disk och städar upp fint).

Du man som INTE snarkar( jag blir som en fucking killer om jag inte får sova).

Du man som INTE måste ligga i sked på natten. ( då min son sover hos mej ibland och då sover du på soffan… ensam.. ja om inte hunden håller dej sällskap).

Du man som INTE behöver massa bekräftelse på hur bra och snygg du är( har två ungar, en hund och en hamster som jag haft innan dej så ska du klättra på listan… får du jobba dej uppåt). Och förresten blir jag mormor till sommaren så räkna med att vara lååångt ner på listan.

Du man som vet hur en kvinna vill ha sex och när (för när det väl gäller så kör vi, och därefter är det inga garantier på när det blir igen). Jag bestämmer annars är det MeeToo varning).

Du man som INTE har några egna barn( så jävla krångligt med dina mina saker, och bli styvmamma är jag alldeles för ung för).

Du man som INTE dricker sprit( då jag själv gärna tar mej en stänkare så får du ju lixom köra, så lika bra du inte dricker alls).

Du man som INTE gillar att resa(för det kommer jag göra med min son många år till och vi trivs ypperligt bra ihop på resa, och en resa alla tre är det inte tal om, så då blir du hemma. Och när du endå är det kan du ta hand om djuren).

Du man som är lite teknisk och klok( så du kan laga typ tvn om den krånglar, och sedan har vett nog att gå därifrån så jag får se klart mina serier i ro).

Du man som INTE är varm av dej (då jag är i den åldern att kroppstemperaturen snabbt stiger och man blir så helvetes svettig och varm och irriterad. Så jätte bra om du inte heller gillar att kramas eftersom det är svin varmt och kladdigt).

Du man som gillar att livet blir upp och ner ibland.. för det är JAG.

Jaaaaa detta va väl allt..

Vad tror Ni? Kan man få tag i en riktig hunk på denna annons? Samt har Ni koll på bra sida att lägga ut den på?

Ha en härlig söndag💖🐔.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg efter bloggar mycket om psykisk ohälsa oxå lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Så det kommer jag göra med mer fokus på det här i bloggen .

2 reaktioner till “Kontaktannons tipps!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Diagnospågen & klimakteriemorsan

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: