Kontaktannons tipps!

Ärade Vänner!

Jag behöver Er hjälp.

Tänkte göra en kontaktannons..har filat på den nu ett par dagar..

Tänker mej nått i denna stil.. Vad tycker ni???Läs hela och kom gärna med lite idéer till förbättring så jag får lite goa svar💖.

Du man som inte är för gammal, (ja inte heller för ung, det orkar jag nog endå inte med. Så ni kan skita i det.. ni unga snygga vältränade saker..)

Ja ja.. nu kom jag bort mej i mina tankar. Ska bara torka upp dreglet på telefonen..

Du man som kan tänka dej ett förhållande med en kvinna i sina bästa år( ja ja.. dom har kanske redan varit men det kan han ju få uppräcka själv) som alltid är pigg och glad( nä nä det är jag ju inte heller alltid men vem fan vill ha en ostabil 43 åring som jojar upp och ner i humöret).

Du man som har trygg ekonomi(jag är ju sjukskriven och har knappt råd att reda mej själv, så vill fan inte ha någon som tallar på mina pengar)och känner sej trygg i livet. ( räcker ju att en av oss är ett psykfall till och från).

Du man som känner att du har massor av kärlek att ge till vårt blivande förhållande( för jag kommer inte orka ge någon kärlek efter att mina barn och mina djur fått sitt).

Du man som INTE somnar kl 23 på första daten( utan faktisk låter mej göra det och tar sedan undan all disk och städar upp fint).

Du man som INTE snarkar( jag blir som en fucking killer om jag inte får sova).

Du man som INTE måste ligga i sked på natten. ( då min son sover hos mej ibland och då sover du på soffan… ensam.. ja om inte hunden håller dej sällskap).

Du man som INTE behöver massa bekräftelse på hur bra och snygg du är( har två ungar, en hund och en hamster som jag haft innan dej så ska du klättra på listan… får du jobba dej uppåt). Och förresten blir jag mormor till sommaren så räkna med att vara lååångt ner på listan.

Du man som vet hur en kvinna vill ha sex och när (för när det väl gäller så kör vi, och därefter är det inga garantier på när det blir igen). Jag bestämmer annars är det MeeToo varning).

Du man som INTE har några egna barn( så jävla krångligt med dina mina saker, och bli styvmamma är jag alldeles för ung för).

Du man som INTE dricker sprit( då jag själv gärna tar mej en stänkare så får du ju lixom köra, så lika bra du inte dricker alls).

Du man som INTE gillar att resa(för det kommer jag göra med min son många år till och vi trivs ypperligt bra ihop på resa, och en resa alla tre är det inte tal om, så då blir du hemma. Och när du endå är det kan du ta hand om djuren).

Du man som är lite teknisk och klok( så du kan laga typ tvn om den krånglar, och sedan har vett nog att gå därifrån så jag får se klart mina serier i ro).

Du man som INTE är varm av dej (då jag är i den åldern att kroppstemperaturen snabbt stiger och man blir så helvetes svettig och varm och irriterad. Så jätte bra om du inte heller gillar att kramas eftersom det är svin varmt och kladdigt).

Du man som gillar att livet blir upp och ner ibland.. för det är JAG.

Jaaaaa detta va väl allt..

Vad tror Ni? Kan man få tag i en riktig hunk på denna annons? Samt har Ni koll på bra sida att lägga ut den på?

Ha en härlig söndag💖🐔.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

2 reaktioner till “Kontaktannons tipps!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s