Straff eller vad Fabian…

Jaaaag tror inte på någon högre makt.. säger inte att det är fel att göra det… men jag börjar så smått undra..

Jag kommer nog snart få social fobi för jag kommer minsjäl inte utanför 50 skyltarna här.. hehe..

Förra veckan influensa, hosta och snorig. Åke va frisk i två dagar.. jag hostar ännu och snorig..

Nuuuuuu maginfluensa har Lill Åke. På lovet.. det låg han i på julen med oxå…

Ja ja det finns dom som har det värre.. tänker Ni.. det gör jag oxå ibland… meeeeen inte ibland.. hehe..

Får mellan kräkningar springa ut med dessa godingar.. och tvätta… jiiipie….

Ingen kul blogg än så länge…

Hejsvejs🤮

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Straff eller vad Fabian…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s