Socker socker socker… idag trillade jag dit!!!

8 veckor utan socker…idag sket det sej heeellt…

ohhhh fyyyy Fabian vad jag har ätit onyttigt idag.. dajm åt jag och ananas …. taco med vitt bröd och massa Ananas i…sött och gott…hehe

Stooor god frukost men varma bullar i ugnen…. vita varma goda med mycket apelsinmarmelad på… såååå gott.. Åt med två trötta pågar..hehe. Lanade till kl 06 imorse.. sov till nio… va nog pigga imorse.. hihi..

Det blev minsann vila idag för oss alla tre… alla va visst trötta…hehe…

Bäääästa sove programmet ever… skidor.. såååä tråkigt så jag somnade så gott..hehe.

Sååå nu dricker jag kaffe och äter gott till.. dagen är ju endå förstörd.. hihi.. meeeen det fixar jag till.

Glad jag klarat det i så många lååånga veckor…

Härlig söndag kväll på Er❤️.

Här blir det nog tidig kväll…

Puss & Kram

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Socker socker socker… idag trillade jag dit!!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s