Kall promenad, fri lek & mat hos exet!

Vi tog oss ut fast jag verkligen inte kände för det.. brrrr..

Men som alltid när man väl är ute är det skönt.. blåste på och kom lite vackra snöflingor.

nääää dessa tog jag inte på henne, men för söta är dom små moonbootsen…

Men dom får stå som prydnad..

Varm klädsel på lilla donnan idag.. så hon inte fryser ihjäl i kylan.. hon är ju sååå liten.. hehe.

Vi tränade på inkallning idag när hon hade fri lek.. vågar absolut påstå att det gick inte bra alls.. hehe.. Tilda hoppar och skuttar och är såååå lycklig så hon hoppar heeelt över att komma på min inkallning..haha.. mem gud vad hon älskar att leka och busa.. sket dock i bollen jag tänkte vi skulle leka med…

Mitt i promenaden fick jag sms om att det bjöds på mat hos Åke och Nike.. det säger man ju inte nä till..hehe. Så slapp man laga mat..

Åke va placerad på plats.. som vanligt.. inga nyheter på dem fronten..

Men följde med ut och hem till mamma ett tag när pappa skulle på gubba dans…hehe…

Nu har han gått till pappa igen. Jag och Tilda har nu mys i soffan..

Lördagskväll.. mys..

Ha en härlig lördags kväll.

Puss & Kram❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Kall promenad, fri lek & mat hos exet!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s