Morgonmys, morgonbus & fika..!

Mys på morgonen.. mina godingar😍.

Sovit som stockar alla tre.

https://marlenealoe.files.wordpress.com/2018/03/img_1882.mov

Tilda blir såååå glad när vi hämtar lilla Rockey.. så härligt.

Efter denna film lekte och busade dom med en boll.. jätte härligt. Jag blir ständigt förvånad över hur pigg hon är…hehe… Rockey och jag stannar upp ibland och bara tittar på henne..hihi..

Nu väntar jag in mina föräldrar på fika innan det är dags för frissan..

hejsvejs så länge..

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Morgonmys, morgonbus & fika..!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s