Kvällsmys igår, glad son, morgonmys & dejtingtips!

Jag har minsann en glad påg nu om dagarna. Han har verkligen knytit an denna tös.. Han myser och vårdar henne så ljuvligt. Det värmer såååå gott i mamma hjärtat.. min lille påg.

Tilda verkar ju inte ha mycket emot det..hehe..

Meeen jag fick ju äran att ta morgonrundan..hehe. Men vi följer Åke till bussen och sedan går vi.. hon är ju såååå pigg fast hon är äldre. Så härligt.. pinnar på och nyfiken på allt..

Nuuuu åkte de blå fram.. Åke dör ju när jag går med honom. Men det är juuuuu hur blött som helst.. så då åker Tretorn fram..hehe..

Tv 4 visar ju ett aktuellt ämne.. hehe.. meeeen panik… nääää.. så roligt att lyssna på hur man ska göra och tänka på en dejt.. kan ju va att tänka på..hehe.. vilka problem alltså..hihi..

Nu ska vi vila lite innan hämta låne vovven..

Så han oxå kommer ut och hit och busa..

Ha en härlig tisdag❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Kvällsmys igår, glad son, morgonmys & dejtingtips!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s