Spännande fika idag & födelsedagsfirande!

Idag va Åke och jag på en spännande fika..

Imorgon kommer ni få veta mer om det.. hihi.. spännande va??

Ikväll har vi firat fina svägisen..

38-år.. gammal som gatan.. hehe.. skojade lilla Mia…

Herregud vad denna goda efterrätt va goooood.. njöt sååååå.. socker socker.. min kropp skriker efter socker.. hehe. Jag tror minsann aldrig jag kommer bli av med mitt socker sug.. hehe..

Någon som provat vänja sej av med socker??? Tog det lång tid för Er?

Lillkusinen hade lite fix med förtöljen… sötenosen…

Nu blir det lite tv..

Åke sover som en stock..

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Spännande fika idag & födelsedagsfirande!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s