Halsont, promenad,barnarbete & hlogg????

Halsonda hänger kvar på mej och Åke. Meeeen vilken skön dag med sooool.. det gillas..

Soldyrkaren…han vet hur solen ska tas..hehe

Barnarbete bästa arbetets kraft.. här moppas det på. Kul med lite dans och trams till det…

En egen hlogg kanske??? Jag försökte skriva på min blogg.. men nog en som vill ha en egen hlogg…hehe..

Kvällspromenaden va halt som bomben.. det va att gå i gräset.. glömde fota så fokuserad jag va…hehe..

Sov Sött❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Halsont, promenad,barnarbete & hlogg????”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s