Sockersug & helg…mardröm!

Ohhhh helskottas bananer vad jag just nu skulle kunna äta upp precis aaaalltt med socker….

Meeen öppnar man då mitt kylskåp så blir det lätt att undvika…hehe…

Gurkan ligger lätt tillgänglig… är ju endå helg…haha.. ja att äta på menar jag…hehe. Vad trodde ni???

Måste handla.. meeen vågar inte.. kommer typ köpa allt jävla sött i hela affären och bara trycka i mej på plats…

Näää.. nu blir det en promenad istället.. bläääää…

Hörs igen mina söta vänner..

Trevlig em❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Sockersug & helg…mardröm!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s