Väntar på snööööö, och inget speciellt.

Ser det ut så här i duschen när era barn oxå duschat…hmmm.. vad gör han där inne egentligen.. vill nog inte veta..

Men sen landade han här med sin lille polare…

Mag ont har sonen.. vila och mamma servar.. fast det är ju som vanligt..hehe.. min lille knatte..

ja lite mys i soffan fick ju jag oxå..

Näää mina vänner… nu är det tvätten.. en vanlig dag i mitt liv..hehe..

Puss & kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Väntar på snööööö, och inget speciellt.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s