Firar min blogg, slappdag & inget socker!

Firar min blogg med vitamin dricka och popcorn..

Helvetes vad det är jobbigt med socker förbud.. svettas och skakningar.. ja ja.. inte riktigt men nästan..hehe..

Ja Fabian vilken slappedag idag, men det va såååå behövligt..

Piper i öronen och bullrar i huvudet ännu..

Blev lite spartansk mat idag..hehe..

Men ack så gott… knaprigt fläsk.. muuumms..

Väntar nu på min lilla son att komma hem efter en dag med kusin och Tura träff…

Längtar efter honom nu❤️.

Mellon pratar vi inte ens om..

Sov sött

Puss & Kram❤️

Stooort tack alla mina blogg läsare för ni läser, gillar & kommer med kommentarer❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Firar min blogg, slappdag & inget socker!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s