Utmattningssjuk dag.. verkligheten är seg, Åke halsont…nerbäddad…

Det slår till som en blixt ibland… ibland känner jag det komma och hinner bromsa.. egentligen känner jag nog det varje gång men svårt att lyssna på min kropp.. Jag vill verkligen inte detta helvete ska ta över mitt liv.. En dag som idag känns det så..

Detta är verklighetsbild på en utmattnings dag… inte faaan blir man gladare av att se den..hehe..

duschade imorse.. sååå ren är jag..hehe. Glömde borsta håret..va tvungen att köra ett ärende.. livet runt om stannar ju tyvärr inte upp och väntar in mej. Kommer inte få rätt på frillan denna sidan jul nu..hehe.. vilket skatebo…

Osminkad och buller och pip och massa oväsen i huvudet. Ingen radio på.. pallar inga ljud. Det blixtar och dundrar inne i huvudet redan… behöver ingen hjälp utifrån med ljud..

Åke mår dåligt med halsonda.. hoppas influensan håller sej borta från oss..

Vår lilla lånehund är iallafall pigg och glad.. han älskar ju mysa så honom går det ingen nöd på..hehe.. Åke va en gulleunge och rastade honom innan..

Ner bäddad av Åke…. njuter gör den lille… Jag med..hihi..

Åke bäddar ner mej oxå och passar på att kramas.. och det kan man aldrig få för mycket av… sonens goda kramar..

dåååååå blir man glad..

Fika.. kaffe i Åkes mugg…syshhhh.. säää inget.. hittade inte min egna…

Utmattning är såååå ofantligt jobbigt och jag vet att man ska acceptera det. Jag har kommit jätte långt och gör det bättre och bättre.. meeeenn det är sjukt jobbigt.. alltifrån ångest, och skenade hjärtslag, och jobbiga tankar… någon som oxå har råkar ut för detta??? Hur har Era anhöriga hanterat det?

Dela jätte gärna med Er om hur ni mår idag? Jag tror ju absolut detta är något vi borde prata mer om.. absolut inget att skämmas för..

Jag delar gärna med mej och hjälper om någon har funderingar..

Puss & Kram❤️.

Vill tacka för alla fina hälsningar till Linn igår. Hon är lite piggare idag.. får väl ta hand om sin mor nu..hehe.. skifta lite…

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Utmattningssjuk dag.. verkligheten är seg, Åke halsont…nerbäddad…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: