Kizz i badrummet, heldag hos Linn influensa och gravid, mamma kommer direkt!

Dagen idag blev lite annorlunda än vad jag tänkt, men det gör ju så klart inget.. min lilla tös var jag med på Akuten igår kväll.. de var bra med bebisen men Linn ska vila och ta hand om sej. Svårt att medicinera en gravid mot hosta och snora..

Så klart att jag och Åke körde dit idag och hjälpte henne när Victor jobbar.. Sällskap i soffan fick hon iallafall.. mysiga lilla kille.. han tar alla tillfälle att mysa..hehe..

Innan vi drog till Linn skulle Åke duscha… video på det…hehe.. frostat glas..bra…bra.. lyssna på vad han spelar på som lilla högtalare i duschen..

Kärlek till den lille… man tror det är en liten hårdrockare där..hihi.. sötnos❤️❤️❤️.

Ingen stress när jag damsuger och dammar och torkar golv..

När jag väl hittat golven efter rymt upp..hehe.. hur faaaan lyckas dom…

Tvätta femhundra maskiner och hänga upp och torktumla han jag oxå med…

Blev super god mat Linn fixade… blev mycket godare än det ser ut på bilden..

Men va sååååå hungrig efter dagens städ så glömde fota en fiiiin talriiks bild…hehe…

Så det blev ett kort rakt ner i grytan… går ju det oxå.. hihi..

Dansken kom hem från jobb… jag vet inte om dom inte fattar hon redan är gravid… kanske inte danskar fattar det så bra..hehe..förlåt Victor….

Pill med sin el cigg så han klarar av svärmors besök…

Åke skulle ha sovis med kompis idag.. men efter fyra timmar fick mamma köra och hämta honom.. Ont i skallen och sååå trött och frusen.. min lille påg.. nu får vi hoppas vi slipper influensan här.. när han har lov..

Tur jag han färdigt hos Linn..hehe… lite tvätt fick dom ta själva..

Sååååååå värd detta efter denna dag…

Imorgon får jag ta hand om min egen tvätt och städning.. hehe..

Tacksam jag kan hjälpa mina barn❤️.

Dom är mitt allt.

Nuuuu alla ni kryper jag ner i soffan och bara chillar..hihi.. ungdomligt va??

Puss & Kram❤️..

Sov sött… det kommer jag göra….

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Kizz i badrummet, heldag hos Linn influensa och gravid, mamma kommer direkt!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s