Kizz i badrummet, heldag hos Linn influensa och gravid, mamma kommer direkt!

Dagen idag blev lite annorlunda än vad jag tänkt, men det gör ju så klart inget.. min lilla tös var jag med på Akuten igår kväll.. de var bra med bebisen men Linn ska vila och ta hand om sej. Svårt att medicinera en gravid mot hosta och snora..

Så klart att jag och Åke körde dit idag och hjälpte henne när Victor jobbar.. Sällskap i soffan fick hon iallafall.. mysiga lilla kille.. han tar alla tillfälle att mysa..hehe..

Innan vi drog till Linn skulle Åke duscha… video på det…hehe.. frostat glas..bra…bra.. lyssna på vad han spelar på som lilla högtalare i duschen..

Kärlek till den lille… man tror det är en liten hårdrockare där..hihi.. sötnos❤️❤️❤️.

Ingen stress när jag damsuger och dammar och torkar golv..

När jag väl hittat golven efter rymt upp..hehe.. hur faaaan lyckas dom…

Tvätta femhundra maskiner och hänga upp och torktumla han jag oxå med…

Blev super god mat Linn fixade… blev mycket godare än det ser ut på bilden..

Men va sååååå hungrig efter dagens städ så glömde fota en fiiiin talriiks bild…hehe…

Så det blev ett kort rakt ner i grytan… går ju det oxå.. hihi..

Dansken kom hem från jobb… jag vet inte om dom inte fattar hon redan är gravid… kanske inte danskar fattar det så bra..hehe..förlåt Victor….

Pill med sin el cigg så han klarar av svärmors besök…

Åke skulle ha sovis med kompis idag.. men efter fyra timmar fick mamma köra och hämta honom.. Ont i skallen och sååå trött och frusen.. min lille påg.. nu får vi hoppas vi slipper influensan här.. när han har lov..

Tur jag han färdigt hos Linn..hehe… lite tvätt fick dom ta själva..

Sååååååå värd detta efter denna dag…

Imorgon får jag ta hand om min egen tvätt och städning.. hehe..

Tacksam jag kan hjälpa mina barn❤️.

Dom är mitt allt.

Nuuuu alla ni kryper jag ner i soffan och bara chillar..hihi.. ungdomligt va??

Puss & Kram❤️..

Sov sött… det kommer jag göra….

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

En tanke på “Kizz i badrummet, heldag hos Linn influensa och gravid, mamma kommer direkt!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: