Teater längtan heeela dagen & fredagsmys!

Åke och jag har varit sååååå spända för att se vår fina vän och hennes klass idag.. Dom går assistans linjen och har gjort en egen teater.. häftigt och otroligt vågat. Stolt som bomben är jag över Sonja då jag vet att hon inte älskar att va i centrum.. meeeen gud så duktig hon och klassen va❤️.

Hur cooolt som helst. Bra gjort Sonja❤️..

Åke och jag tog en fika innan och laddade upp för teatern..hehe.. måste ha nått i magen innan ju..

Mummsi mummsi..

Tog isåfall grovbröd..hehe.. nyttigt va???

Sedan år vi igen när vi kom hem.. slängde ihop lite kassler och ägg.. blev hur bra som helst.. hihi.. fredagsmyset är påbörjat..

Åke spelar dator..sociala Sune..hehe.. men han brukar komma vid nio och krypa upp till mamma i soffan😊..

Jag passar på att blogga och ser på Talang..

Dingar mej med telefonen lite så här på kvällen…

Trevlig fredags kväll, Vad ni nu hittar på.

Puss & Kram ❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Teater längtan heeela dagen & fredagsmys!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s