Jä—lar så kallt ute idag, mat hos exet & Wahlgrens värld!

När jag mådde som sämst i min utmattningssyndrom så gick jag ner mycket i vikt. Jag mådde absolut skit och var helt sönder invärtes i kroppen. Det som va värst va att många påpekade att GUUD så snygg du är. Sååååå smal och fin.. Helt sjukt..

Nu mår jag bättre men kämpar på 24-7 med mitt inre… och har gått upp i vikt.. typ mycket.. Men mår bättre …Meeeen Inte heller någon som säger att jag är fin.. utan GUD va du tatt dej… Det där måste du ta tag i.. bla bla.. jag fattar ju så klart man ska va rädd om sin kropp .. det jag vill ha sagt att döm aldrig någon efter hur personen ser ut på utsidan.. Ni har ingen aning om hur man mår invärtes. Jag har lärt mej att insidan är såååååå mycket viktigare. Innebär det några kilo extra.. ja då är dom med på min kropp…

Socker boooorde jag dra ner på..hehe… älskar godis och allt sött… Ska försöka…

Mina fina.. En som oxå är tjockis…hihi..

Mat hos Nike idag på kvällen. Han är ju bäst på köttbullar..hehe.. va så jävla gott att jag glömde föreviga det på bild..hihi.. och efterrätt på det.. smarrigt.. och socker… hehe… går ju bra nu…

Åke och jag ligger nu nerbäddade i soffan och hör hur det blåser såååååå kallt.. japp, hör att det är kallt.

Ser på Wahlgrens Värld…det är såå galet och påminner om hur vi har det..hehe.. galet och kul..

Nu är det kväll..

Va rädd om Er.

Puss & Kram❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

En tanke på “Jä—lar så kallt ute idag, mat hos exet & Wahlgrens värld!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: