Jä—lar så kallt ute idag, mat hos exet & Wahlgrens värld!

När jag mådde som sämst i min utmattningssyndrom så gick jag ner mycket i vikt. Jag mådde absolut skit och var helt sönder invärtes i kroppen. Det som va värst va att många påpekade att GUUD så snygg du är. Sååååå smal och fin.. Helt sjukt..

Nu mår jag bättre men kämpar på 24-7 med mitt inre… och har gått upp i vikt.. typ mycket.. Men mår bättre …Meeeen Inte heller någon som säger att jag är fin.. utan GUD va du tatt dej… Det där måste du ta tag i.. bla bla.. jag fattar ju så klart man ska va rädd om sin kropp .. det jag vill ha sagt att döm aldrig någon efter hur personen ser ut på utsidan.. Ni har ingen aning om hur man mår invärtes. Jag har lärt mej att insidan är såååååå mycket viktigare. Innebär det några kilo extra.. ja då är dom med på min kropp…

Socker boooorde jag dra ner på..hehe… älskar godis och allt sött… Ska försöka…

Mina fina.. En som oxå är tjockis…hihi..

Mat hos Nike idag på kvällen. Han är ju bäst på köttbullar..hehe.. va så jävla gott att jag glömde föreviga det på bild..hihi.. och efterrätt på det.. smarrigt.. och socker… hehe… går ju bra nu…

Åke och jag ligger nu nerbäddade i soffan och hör hur det blåser såååååå kallt.. japp, hör att det är kallt.

Ser på Wahlgrens Värld…det är såå galet och påminner om hur vi har det..hehe.. galet och kul..

Nu är det kväll..

Va rädd om Er.

Puss & Kram❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

En tanke på “Jä—lar så kallt ute idag, mat hos exet & Wahlgrens värld!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: