Mina BloggTankar,lite nyheter, funderingar och framtid!

Nu har jag bloggat ett tag och tycker det är galet kul och häftigt.. Nu har jag ju lixom givit lite av mej själv och mitt liv.

Nuuu tänker jag två gånger i veckan skriva om ett ämne.. det kan va ett sinnestillstånd.. hur olika vi är och hur vi reagerar på olika saker..

Fika med sonen på Semledagen.. det är minsann en fröjd för själen.. det reagerar min kropp toppen på…hehe.. kalorier öses in.. ooooopppsss.

Jag tycker det är intressant och kul med känslor och hur vi reagerar olika… Ni får jätte gärna dela med Er av Era åsikter. Det ska bli sååå häftigt att höra och läsa från Er oxå..

Linn och vår fina lånehund har på denna bild en skön och avslappnad snackestund… det är ju en såååå härlig och lugnande stund för dom båda…

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag❤️. Vad betyder den för dej? Firar Ni stort eller kanske inget alls… Är det handelns marknad???ska man inte alltid ge varandra kärlek??? Till vem och vad det nu innebär..

Hittade ett kort på min mamma och mej.. jösses.. Det är oxå kärlek❤️. Min lilla mamma.

Så imorgon skriver jag lite om kärlek… allt bygger på mina egna tankar och känslor..

Så titta in imorgon..

Sov sött

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s