Mina BloggTankar,lite nyheter, funderingar och framtid!

Nu har jag bloggat ett tag och tycker det är galet kul och häftigt.. Nu har jag ju lixom givit lite av mej själv och mitt liv.

Nuuu tänker jag två gånger i veckan skriva om ett ämne.. det kan va ett sinnestillstånd.. hur olika vi är och hur vi reagerar på olika saker..

Fika med sonen på Semledagen.. det är minsann en fröjd för själen.. det reagerar min kropp toppen på…hehe.. kalorier öses in.. ooooopppsss.

Jag tycker det är intressant och kul med känslor och hur vi reagerar olika… Ni får jätte gärna dela med Er av Era åsikter. Det ska bli sååå häftigt att höra och läsa från Er oxå..

Linn och vår fina lånehund har på denna bild en skön och avslappnad snackestund… det är ju en såååå härlig och lugnande stund för dom båda…

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag❤️. Vad betyder den för dej? Firar Ni stort eller kanske inget alls… Är det handelns marknad???ska man inte alltid ge varandra kärlek??? Till vem och vad det nu innebär..

Hittade ett kort på min mamma och mej.. jösses.. Det är oxå kärlek❤️. Min lilla mamma.

Så imorgon skriver jag lite om kärlek… allt bygger på mina egna tankar och känslor..

Så titta in imorgon..

Sov sött

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: