Fika, handla, snö & fika!!

Japp idag blev det fika söndag.. konstigt man tar sej..hehe..

började dock dagen med en hälsoboost. Så känns det lite nyttigare..hehe.. för själen..

Linn och Virre bjöd på fika idag. Sonja och Johanna oxå.. så mysigt att träffas där.. och en härlig känsla att komma till Linns och virre och fika.. jag köpte med blommor och krukor dock så det ser lite bebott ut..haha.. hoppas Linn har bättre hand om blommor än sin mamma. Sen fick så klart kommande bebisen oxå lite Nalle Puh figurer som man kan sätta på vägg eller dörr.. efter precis vart man vill så klart..

Meeeen vad faaaan… möts av snö och blött när jag kommer ut från fika 1… gick inte ihop med mina sommarskor jag hoppade i innan vi stack.. blääää…

Herrgud man kan tro jag inte har några andra byxor kom jag på nu..hehe. Älskar dessa byxor så dom slinker gärna min kropp i..hihi…

Hämtade sedan upp Åke hos kompis.. och vilken otur… där bjöds det oxå på fika..hehe.. goda mini semlor… hembakade.. sååå gott.. det är inte mycket hembakat här nu för tiden.. inte min grej lixom.

Åke är dödstrött efter ute lek ett par timmar.. somnar gott ikväll..

Mamma med efter allt fikande idag… hihi..

Men först Tv och Bron ikväll..

Härlig söndagskväll önskar jag Er alla.

Puss & Kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: