Skalledoktorn, handla, matlagning & frysihjälsyndrom!

Trött, trött & trött.. tar att fixa kalas..hehe.. men mamma va jätte nöjd med sin dag och det var det vikigaste😍.

Började morgonen idag med besök hos min psykolog. Skalledoktorn som jag säger. Det va sista besöket.. känns skit tråkigt.. är ju lixom min räddning att ha henne… såååå oändligt tacksam för denna människa. KBT är grymt bra och hjälp mej så mycket. Nu ska jag ut i vida världen utan min skalledoktor.. buuhu.. känns jobbigt. Men det kommer lösa sej med alla fina hjälpmedel jag fått.

Sedan va det rakt hem.. eller nja.. köpte bullar och körde in om Linn och lämnade två till henne. Hon ligger sjuk och mormors lilla bebis va hungrig…hihi…

Hämtade lilla lånevovven och hem och vila..

inte bara jag som va trött idag.. hehe.. sötaste lilla kille..

Hämtade Åke och handlade. Typ ap tomt i kylen så blev mycket och tungt..

Världens bästa Åke öppnade dem förfärliga pinnen.. bråkar alltid med mej..

Sedan bar Åke upp tre tunga påsar på en gång… jag tog två.. jösses… han vill man inte bråka med.. starkis..hihi..

En som vet att jag alltid handlar nått gott till honom.. klart han fick det idag oxå..

Jag fryser ända in i märgen idag.. kroppen värker överallt.. min värk är bråkig med mej nu.. vet inte om det är kylan eller…

Värme dyna och tre filtar.. haha.. tror att jag kan få upp lite värme lite nu..

Nu säger jag god natt.. blir tidig kväll här..

Sov gott.

Puss & Kram❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: