Skalledoktorn, handla, matlagning & frysihjälsyndrom!

Trött, trött & trött.. tar att fixa kalas..hehe.. men mamma va jätte nöjd med sin dag och det var det vikigaste😍.

Började morgonen idag med besök hos min psykolog. Skalledoktorn som jag säger. Det va sista besöket.. känns skit tråkigt.. är ju lixom min räddning att ha henne… såååå oändligt tacksam för denna människa. KBT är grymt bra och hjälp mej så mycket. Nu ska jag ut i vida världen utan min skalledoktor.. buuhu.. känns jobbigt. Men det kommer lösa sej med alla fina hjälpmedel jag fått.

Sedan va det rakt hem.. eller nja.. köpte bullar och körde in om Linn och lämnade två till henne. Hon ligger sjuk och mormors lilla bebis va hungrig…hihi…

Hämtade lilla lånevovven och hem och vila..

inte bara jag som va trött idag.. hehe.. sötaste lilla kille..

Hämtade Åke och handlade. Typ ap tomt i kylen så blev mycket och tungt..

Världens bästa Åke öppnade dem förfärliga pinnen.. bråkar alltid med mej..

Sedan bar Åke upp tre tunga påsar på en gång… jag tog två.. jösses… han vill man inte bråka med.. starkis..hihi..

En som vet att jag alltid handlar nått gott till honom.. klart han fick det idag oxå..

Jag fryser ända in i märgen idag.. kroppen värker överallt.. min värk är bråkig med mej nu.. vet inte om det är kylan eller…

Värme dyna och tre filtar.. haha.. tror att jag kan få upp lite värme lite nu..

Nu säger jag god natt.. blir tidig kväll här..

Sov gott.

Puss & Kram❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s