Städutryckning, thai mat, läxa & söndags mys!

Inatt kom det lite snö. Vackert är det ett tag med det vita vackra pudret som lyser upp.

Sedan vill man ju gärna det ligger kvar ett tag, inte bara blött och kludd.

Idag fick man äran att hjälpa mina dotter och virre med att fixa i lägenheten… elektriker fick oxå komma en runda… hehe. Bra med kontakter… jag fick äran att städa.. jaja dom fick minsann jobba på själva oxå.

Lilla bebisens rum fick sej en riktig runda.. fyllt av mycket mög innan…hihi.. samlare till föräldrar… men mormor hjälper dom att rensa och nu är det på gång att lika nått.. bara en jätte stoooor bild på mormor på väggen som fattas..hihi..

Eftersom jag va såååå snäll och hjälpte mina underbara ungdomar fick jag oxå äran att bjuda dom på mat…haha..konstigt det minns jag inte jag lärt dom❤️.. blev thai på vår goda thai krog.

Tänkte koka kaffe lite annorlunda idag…. tror ni det blir bra… hehe.. hur jag ny lyckades med detta…grrrr..

Läxa med Åke och nu mys i soffan. Döds trött i kropp och rygg…

Popcorn och smällt choklad blev det till myset idag.

Hoppas ni haft en ljuvlig söndag.. kanske pulka eller skidåkning… härligt.

Puss & kram❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: