Blogg förtydligande, låååång promenad, mys med föräldrar & mellomög..

Vill börja med att förklara att MIN Blogg är mina tankar, idéer och mina funderingar. Därav namnet på min blogg.. häftigt va..hehe.. Jag gör aldrig påstående eller säger hur andra ska leva sina liv, var och en gör precis som dom vill. Jag skrivet utifrån mitt eget tycke och min egen erfarenhet av mitt liv. Det är helt upp till Er läsare att läsa och tolka det som Ni vill❤️. Ni får oxå gärna kommentera här på bloggen. Jätte häftigt med reaktioner och inputt och Ert tyckande.

Det finns ju oxå möjlighet att inte läsa min blogg om den är störig… fritt val.. häftigt va.. vårt härliga Sverige… gör som Ni vill… Det gör jag..hihi.. här ventilerar jag lite av varje..

Idag blev det en låååång promenad med denna blivande 70-åring.

Ja ni kan gissa vem det är som blir 70 år dessa två sötnosar…haha… inte helt självklart om ni frågar mej…alltså min mamma är minsann sjukt pigg. Hennes dotter som är 43 år är minsann inte i närheten av hennes kondis..hehe..

Rockey och jag flåsar på för att orka med.. tur han stannar och pinkar ofta så jag får ta luft. När han bajjar hinner jag med en hjärtstartare…hihi…

Den lille röde pricken sprang löst och älskar det. Svårt att fota bara..

Det kom lite snö och va lite på gränsen med sommardäck tror jag… men livet är spännande jämt… så jag fortsatte med dagen spänning och körde lite…

Ännu mer spänning när jag sedan kom hem efter lämnar lilla Rockey till som husse, blev det när jag slog på TV:n… woop… woop… mello på TV:n…

Seriöst… om dessa bidrag är bra nock för att vara med i tävlingen… hur i hels friden lät då dom som inte kom så långt…

Detta va sååååå dåligt så man skäms ju… ja om man nu hade haft vett att skämmas för andra… det har jag ju slutat med… meeeeen började nästa lite igen när jag såg dessa teater apor. Alltså seriöst…

Ser Ni detta och vad tycker Ni?

Nu hoppas jag kvällen kan bli räddad av en bra film till mitt choklad.. för annars är det ju synd om chokladet…

Sköt om Er där ute och tänk på att göra någon glad med ett leende…

Puss & kram ❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s