Blogg förtydligande, låååång promenad, mys med föräldrar & mellomög..

Vill börja med att förklara att MIN Blogg är mina tankar, idéer och mina funderingar. Därav namnet på min blogg.. häftigt va..hehe.. Jag gör aldrig påstående eller säger hur andra ska leva sina liv, var och en gör precis som dom vill. Jag skrivet utifrån mitt eget tycke och min egen erfarenhet av mitt liv. Det är helt upp till Er läsare att läsa och tolka det som Ni vill❤️. Ni får oxå gärna kommentera här på bloggen. Jätte häftigt med reaktioner och inputt och Ert tyckande.

Det finns ju oxå möjlighet att inte läsa min blogg om den är störig… fritt val.. häftigt va.. vårt härliga Sverige… gör som Ni vill… Det gör jag..hihi.. här ventilerar jag lite av varje..

Idag blev det en låååång promenad med denna blivande 70-åring.

Ja ni kan gissa vem det är som blir 70 år dessa två sötnosar…haha… inte helt självklart om ni frågar mej…alltså min mamma är minsann sjukt pigg. Hennes dotter som är 43 år är minsann inte i närheten av hennes kondis..hehe..

Rockey och jag flåsar på för att orka med.. tur han stannar och pinkar ofta så jag får ta luft. När han bajjar hinner jag med en hjärtstartare…hihi…

Den lille röde pricken sprang löst och älskar det. Svårt att fota bara..

Det kom lite snö och va lite på gränsen med sommardäck tror jag… men livet är spännande jämt… så jag fortsatte med dagen spänning och körde lite…

Ännu mer spänning när jag sedan kom hem efter lämnar lilla Rockey till som husse, blev det när jag slog på TV:n… woop… woop… mello på TV:n…

Seriöst… om dessa bidrag är bra nock för att vara med i tävlingen… hur i hels friden lät då dom som inte kom så långt…

Detta va sååååå dåligt så man skäms ju… ja om man nu hade haft vett att skämmas för andra… det har jag ju slutat med… meeeeen började nästa lite igen när jag såg dessa teater apor. Alltså seriöst…

Ser Ni detta och vad tycker Ni?

Nu hoppas jag kvällen kan bli räddad av en bra film till mitt choklad.. för annars är det ju synd om chokladet…

Sköt om Er där ute och tänk på att göra någon glad med ett leende…

Puss & kram ❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: