Uppdatering i bloggen, date, utvecklingssamtal & promenad med lånehund och min mamma!

Nu har jag fixat lite med bloggen så man ska kunna kommentera och tycka utan att logga in.. tror jag.. man är inte super teknisk..hehe. Det tar ju lite tid att fixa och mecka runt. Önskemål och funderingar tar jag tacksamt emot.. feedback är alltid bra.

Bokat date kl 12 med världens finaste kille. Han va väldigt pigg och glad när han kom till fiket. Vi åt och mös och pratade… i ca 5 min..hihi.. sedan hade han lite viktigare saker för sej visst…. bra mamma betalade fikan och att han lixom uppskattade det… hehe.. Blocket nästa på denna unge… bud kanske här…hehe.. min lille påg. jaja.. hade livräddning i skolan så kan ju alltid hoppas han räddar sin mor, om man nu råkar sätta i halsen eller nått när jag fikar i tystnad😂❤️.

Utvecklingssamtal var det efter den mycket snarkfria fikan…. han laddade väl till samtalet med läraren… trodde jag.. meeeen näääää… prat inte för mycket där heller.. haha.

varför sitta som vanligt folk och vänta på läraren… när man kan typ ligga på golvet..

Tur samtalet gick bra och att han sköter sej.. blir inget blocket just nu då… skjuter lite på det…hehe.. måste endå ha bärhjälp..

Åke drog till sin pappa sen. Kommer på måndag… mamma laddar batterier så länge..hihi..

vissa är så glada att ses på promenad så dom dansar..haha.. så kul liten hälsningsfras dom här sötnosarna hade.

Härligt och mysigt att min lilla lånehund är så snäll och gooo.. Funkar med allt och alla och lätt att ha med sej.

jadå…. han pinkar likadant som jag😂😂😂..

Sedan en lååååång härlig runda vid havet i Lerberget.. undrar vem som va tröttas..hehe… inte är det min 70 åriga mamma iallafall… puhhhh… inte klokt vilket flås tanten har…. kanske dags att lägga in en växel om jag oxå ska ha det vid 70…hehe.

Mamma fyller 70 på tisdag… vi får väl se vad som händer då…

Nu har jag kvälls mys och hänger i soffan.

Längtar efter sol och värme… fick nöja mej med att få lite värme av ljusen ikväll..

Puss & kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

2 reaktioner till “Uppdatering i bloggen, date, utvecklingssamtal & promenad med lånehund och min mamma!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: