Barnvagns titt med dottern, äta tillsammans & dyslexi funderingar!

Ohhh vad kul och spännande att titta på bebis saker.. love it.. Tänk att min lilla tös blir mamma. Det är så in i bomben coolt. Det finns ju sjuk mycket fint till bebisar.. hihi.. gäller hålla i plånboken. Inte fett i dem precis när man är sjukskriven. Man får leva på kärlek och vatten…hehe.. det går ju i och för sej inte heller lysande😎hihi..

Min kärlek och tacksamhet till mina barn och mina nära och kära är just nu min styrka.. några fina vänner som jag otroligt tacksam för.

kunde ju inte låta bli att köpa denna lilla söta body till lilla kommande bebisen❤️.

Fin vagn hittade vi oxå.

Sedan åt vi lite jätte nyttig mat idag tillsammans..hehe… den gravida va akut hungrig..

ingen bild där alla sitter still tydligen.. älskar våra hispiga måltider… det gör inte dansken lika mycket tror jag..hehe.. han är lite lugnare än oss andra..haha..

hämtade denna sötnos från klippningen innan idag.. såååå söt så man smälter. Tror jag meddelar hans husse han sprungit bort och kommer inte hem nått mer. Så smyg bor han hos oss.. hehe..

fika är ju oxå viktigt… hur skulle jag annars klara mina kvällar…

Någon här som har barn eller annan anhörig som har dyslexi? Hur fungerar det för Er om ni har barn i skola med dyslexi tycker ni?

Åke har dyslexi och har under fem år på sin första skola blivit sååå fruktansvärt felskött.. skolan är anmäld och fått sin dom i somras. Skolinspektionen dömde skolan för felbehandling av Åke. Jag har kämpar för honom sedan trean och väl i oktober femman fick han komma till logoped.

Att Åke tagit skada av att vuxna misskött honom så kommer ta lång tid för honom att läka. Skolans personal har verkligen visat hur man kan förstöra ett litet barn.

Meeeen nu blickar vi framåt och skolan han går på idag är ju såååå mycket bättre och lärarna är stöttande och härliga mot honom. Vilken skillnad.. givetvis har han ett tufft arbete i skolan och även utanför skolan med sin dyslexi. Meen det finns jätte mycket fin hjälp med appar och föreningar.

Jag är nyfiken och mottager jättegärna idéer och tipps från Er. Samt ni får jätte gärna ställa frågor till mej/oss. Vi delar gärna med oss och hjälper till vad vi kan.

Tillsammans är vi starka😻.

Sov gott och dröm sött.

Puss & kram❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg efter bloggar mycket om psykisk ohälsa oxå lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Så det kommer jag göra med mer fokus på det här i bloggen .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Diagnospågen & klimakteriemorsan

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: