Barnvagns titt med dottern, äta tillsammans & dyslexi funderingar!

Ohhh vad kul och spännande att titta på bebis saker.. love it.. Tänk att min lilla tös blir mamma. Det är så in i bomben coolt. Det finns ju sjuk mycket fint till bebisar.. hihi.. gäller hålla i plånboken. Inte fett i dem precis när man är sjukskriven. Man får leva på kärlek och vatten…hehe.. det går ju i och för sej inte heller lysande😎hihi..

Min kärlek och tacksamhet till mina barn och mina nära och kära är just nu min styrka.. några fina vänner som jag otroligt tacksam för.

kunde ju inte låta bli att köpa denna lilla söta body till lilla kommande bebisen❤️.

Fin vagn hittade vi oxå.

Sedan åt vi lite jätte nyttig mat idag tillsammans..hehe… den gravida va akut hungrig..

ingen bild där alla sitter still tydligen.. älskar våra hispiga måltider… det gör inte dansken lika mycket tror jag..hehe.. han är lite lugnare än oss andra..haha..

hämtade denna sötnos från klippningen innan idag.. såååå söt så man smälter. Tror jag meddelar hans husse han sprungit bort och kommer inte hem nått mer. Så smyg bor han hos oss.. hehe..

fika är ju oxå viktigt… hur skulle jag annars klara mina kvällar…

Någon här som har barn eller annan anhörig som har dyslexi? Hur fungerar det för Er om ni har barn i skola med dyslexi tycker ni?

Åke har dyslexi och har under fem år på sin första skola blivit sååå fruktansvärt felskött.. skolan är anmäld och fått sin dom i somras. Skolinspektionen dömde skolan för felbehandling av Åke. Jag har kämpar för honom sedan trean och väl i oktober femman fick han komma till logoped.

Att Åke tagit skada av att vuxna misskött honom så kommer ta lång tid för honom att läka. Skolans personal har verkligen visat hur man kan förstöra ett litet barn.

Meeeen nu blickar vi framåt och skolan han går på idag är ju såååå mycket bättre och lärarna är stöttande och härliga mot honom. Vilken skillnad.. givetvis har han ett tufft arbete i skolan och även utanför skolan med sin dyslexi. Meen det finns jätte mycket fin hjälp med appar och föreningar.

Jag är nyfiken och mottager jättegärna idéer och tipps från Er. Samt ni får jätte gärna ställa frågor till mej/oss. Vi delar gärna med oss och hjälper till vad vi kan.

Tillsammans är vi starka😻.

Sov gott och dröm sött.

Puss & kram❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s