Kalas igår, trött, förkyld, film & mys med sonen.

Igår blev det ingen blogg. Tiden sprang iväg och va på kalas på kvällen. Firade en 12 åring med god mat och sällskap.

Idag är jag trött och hängig. Har åkt på en förkylning känner jag.

så idag blev det mys och film Åke.

Det blev lite MC Donalds idag… hehe.. nyttigt och gott va.. Hihi…

lite godis på det gick minsann oxå bra😂

igår va vi ute i solen på en lite runda . Åke va sååååå lycklig att mamma tvingade ut honom.. hihi.. surare unge på promenad va svårt att hitta.. hehe..

härligt man njuter av tiden tillsammans😂.

Ja ja.. sedan körde vi och köpte godis så då mjuknade han lite… muta.. japp.. funkade.. japp… Dålig mamma… nähä.. ha ha…

Idag har jag funderat på hur viktigt det är att umgås med människor som man mår bra av att ha omkring sej. Det är så oerhört viktigt att man känner sej trygg med sin omgivning. Jag har själv valt att ta avstånd från människor som jag förstått jag inte mått bra av att umgås med men inte riktigt vågat bryta med innan jag blev sjuk. När man drabbas av utmattningssyndrom blir det väldigt tydligt uppenbart på vägen tillbaka vilka människor man vill ha runt sej..

KBT har varit ett så bra stöd för mej. Och min utveckling att inte lägga fokus på sånt man inte kan påverka.. och att det finns så mycket som inte värt att lägga sin energi på. Utan prioritera sej själv och dom som betyder nått för mej är viktigt..

I veckan går jag på mitt sista KBT möte.. det kommer vara både skönt och läskigt..

Men det kommer gå bra.. för det bestämmer jag❤️.

Någon annan som har erfarenhet av KBT och hur tyckte ni det funkade för Er?

Puss & kram❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: