Svår morgon, blev en trevlig dag, barn och kompis på besök.

Vaknar ni oxå ibland och känner att allt är olustigt… man bara tänker i sin lilla skalle att varför går jag ens upp idag. Huvudet är fullt av tankar direkt och det kör som en saftblandare i skallen. Jobbigt och svårt att styra tankarna ibland…

Men det är endå bara att gå upp och starta dagen, med sin kaffe kopp och macka. Fast jag åt inte mackan så det blev kaffe.

Åke mådde inget bra idag så han fick va hemma och vila… trist men inget annat att välja på.

Sedan började jag försöka ta tag i mina tankar och försöka sä att det är ju bara jag själv som påverkar min dag..

Sagt och gjort..

började med att tvätta. Dags för Åkes kvalster att åka ut.. så halta ner i tvätten och tvätta.. sedan fixa med lilla lånevovven.. ljuvliga lilla liv som piggar upp oss idag.ja inte så pigg just på denna bild..hehe..

Sedan köra och köpa blommor till min fina Sonja som fyller år idag🌹. Köpte oxå en liten bukett till min söta nagelfixare.. hon har ny lokal och jag skulle fixa naglarna.. en blomma piggar alltid upp att ge bort.

Så blom utdelning och snygga naglar.

Sefdan bar det iväg att handla till maten ikväll.. herrgud vad allt tar lång tid med dålig rygg och krycka… haha…

Dagen avslutades med mina fina barn som kom och åt. Frågade oxå lånevovvens husse om han ville äta.. så det blev en härligt kväll. Dagen blev toppen för jag bestämde den skulle bli det.. det är ett jobb att ofta behöva fixa med sin hjärna men det går att påverka. Så till alla som har det kämpigt med sej själv.. jag sänder mina positiva tankar till er och Kämpa På. Ni kan mer än vad Ni tror❤️.

Det blev tre rätters idag. Svärsonen önskade det..hehe.. och vad gör man inte för sina nära..hihi..

Ha en alldeles ljuvlig kväll och natt.

Många härliga kramar till Er.

Puss & kram ❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: