Svår morgon, blev en trevlig dag, barn och kompis på besök.

Vaknar ni oxå ibland och känner att allt är olustigt… man bara tänker i sin lilla skalle att varför går jag ens upp idag. Huvudet är fullt av tankar direkt och det kör som en saftblandare i skallen. Jobbigt och svårt att styra tankarna ibland…

Men det är endå bara att gå upp och starta dagen, med sin kaffe kopp och macka. Fast jag åt inte mackan så det blev kaffe.

Åke mådde inget bra idag så han fick va hemma och vila… trist men inget annat att välja på.

Sedan började jag försöka ta tag i mina tankar och försöka sä att det är ju bara jag själv som påverkar min dag..

Sagt och gjort..

började med att tvätta. Dags för Åkes kvalster att åka ut.. så halta ner i tvätten och tvätta.. sedan fixa med lilla lånevovven.. ljuvliga lilla liv som piggar upp oss idag.ja inte så pigg just på denna bild..hehe..

Sedan köra och köpa blommor till min fina Sonja som fyller år idag🌹. Köpte oxå en liten bukett till min söta nagelfixare.. hon har ny lokal och jag skulle fixa naglarna.. en blomma piggar alltid upp att ge bort.

Så blom utdelning och snygga naglar.

Sefdan bar det iväg att handla till maten ikväll.. herrgud vad allt tar lång tid med dålig rygg och krycka… haha…

Dagen avslutades med mina fina barn som kom och åt. Frågade oxå lånevovvens husse om han ville äta.. så det blev en härligt kväll. Dagen blev toppen för jag bestämde den skulle bli det.. det är ett jobb att ofta behöva fixa med sin hjärna men det går att påverka. Så till alla som har det kämpigt med sej själv.. jag sänder mina positiva tankar till er och Kämpa På. Ni kan mer än vad Ni tror❤️.

Det blev tre rätters idag. Svärsonen önskade det..hehe.. och vad gör man inte för sina nära..hihi..

Ha en alldeles ljuvlig kväll och natt.

Många härliga kramar till Er.

Puss & kram ❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: