Handla, slita, Åke, tulpan köp & städa…

Idag va jag sååååå trött på ont i ryggen. Tog och la all smärta i en garderob och kände inte efter.. Hade fika klar med muffins och choklad mjölk till Åke när han kom från skolan. Sedan blev det handling på Maxi.. Tog vagn så jag kunde hänga på den… he..he… Jag dog när en kärring körde på mej och skrek rakt ut… nu vill jag ju då meddela att jag blev så häpen över detta och min onda rygg än hur ont det egentligen gjorde.. jag skrek inne i maxi högt ( läs inte detta om ni är känsliga) kuken… japp.. det vrålade jag och tanten blev så paff tror jag, så hon drog.. och jag fick stå där bland bröden och skämmas.. Tur jag inte stod med en baguett i handen… he…he…

Ja ja.. Åke min stjärna bar upp kassarna.. vad hade jag gjort utan honom❤️. Min lilla hjälte.. puss på dej.

lämnade en blomma till Linn och virre och grattade dom till att deras prövotid på lägenheten gått ut. Dom får bo kvar… yehhh… jag slipper få hem dom igen.. hi..hi..

Så köpte blomma till mej själv oxå..he..he.. kul… va.

måste ju oxå fira😂.

Städning idag blev det oxå. Matlagning och sedan soff häng.

Och då kom ju så klart smärtan från garderoben fram.. och då åkte morfinen fram.. vill kunna sluta med dom nu. Blir ju värsta knarkaren…

Lilla lånevovven fick gott idag från affären.

Det uppskattar han alltid.

Nu har hans husse hämtat honom..

Åke och jag hänger i soffan❤️.

Puss & kram ❤️.

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

4 reaktioner till “Handla, slita, Åke, tulpan köp & städa…”

 1. Jag har psoriasis i hårbotten ögonbryn och ner i nacken ibland. Har testat om detta kunde vara orsaken till min värk men det kunde inte konstateras. Idag regnar det lite och inte så varmt 13 gr.
  Kram o trevlig helg🌞☔

  Gillad av 1 person

  1. Nää det tog lång tid innan dom fick ordning på min diagnos. Jag har mest bekymmer med öronen och hårbotten. Men jag har fina produkter i mitt aloevera som faktiskt är det enda som hjälper.
   Trist med vädret idag men snart kommer sommaren till dej🌺. Ha en härlig helg. Kram

   Gilla

 2. En sån kämpe du är. Kommer säkert bli bra snart. Försök att sluta med morfin och gå över till någon lindrigare tablett.
  Jag tog diklofenak o Panodil under flera år dagligen. Efter ett tag här på Mallorca sluta jag ta mindre o mindre. Nu tar jag inga tabletter längre. Jo magnesium tar jag. Och så dricker jag ett glas vin istället och det hjälper mycket bättre. Ha det bra. Kram sov gott.♥️

  Gillad av 1 person

  1. Det låter toppen. Det är nog toppen att bo så i solen och mildare klimat.. det är min önskan en dag att kunna göra. Så skönt du slipper piller.. jag har trappat ner på morfinen. Han alvedon oxå jag tar. Sedan har jag ju dessvärre psoriasis med ledvärk så ibland får det behandlas… gott att ta ett glad vin och njuta ju🍷. Kram på dej och sov sött.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: