TÄVLING, TÄVLING & TÄVLING💥💥💥💪🏻..

Nuuuuu är det dags för Er mina fina lösare att tävla lite.. Det är absolut inget svårt och konstigt. Det jag vill ha en selfie på Er själva när ni är som lyckligast( dock vill jag att kläder är på😂). Lägg bilden i kommentarsfältet.. va lite modiga nu.. vi går utanför vår komfort zone lite… kan bli hur kul som helst❤️😂. Kör Hårt.

Lycka till❤️

Ni lägger in bilden i kommentaren på min blogg. Inte på Fb..

Glöm inte att skriva in Er Mail adress så jag kan meddela den lyckliga vinnaren. Jag är enväldig domare💥.

Priset passar både till män och kvinnor😍. Marlenes Hälsohörna är sponsor⭐️.

Vinnare utses på måndag kväll.

Priset skickas såklart om Ni bor en bit bort.

Jag är super taggad..

Puss & kram ❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s