Tävling imorgon, hemma spa, buss & myskväll med S⭐️

Nu är det sex minuter kvar till lördagen vaknar.. jag lägger mej och imorgon är lördagen pigg när jag vaknar..

Förbered Er gärna med att logga in på min blogg.. ni gör det bara en gång för att sedan kunna lämna kommentarer och gilla min blogg. OCH för att vara med i tävlingen som kommer under lördagen🌹.

Idag tog jag ett hemma SPA och njöt. Music på och bara jag själv i lägenheten❤️. Ansiktsmasken är ljuvlig och sååååå bra.. man lblir steli fejjan och ser ut som Silvia ett tag nen så skönt efteråt. Sedan en mjuk olja på det.. ljuvligt.. ni är jag typ tio år yngre i fejjan… he…he..Man är inte snygg under tiden… ha..ha.. stelt.. men en dusch och lite fix så kan man visa sej ute igen..Der är Carola och jag som kör fångad av en stormvind… fast jag använder hårfönen😂😂.

Buss idag till bästa Sonja för att ha en myskväll.. och nääää inte för att jag skulle dricka vin(vilket jag gärna gjort) det är dör att jag kommer knappt in i bilen och får ta piller som gör jag inte får dricka… hade kanske varit kul..hi..hi.. men vill inte testa.

På gång till bussen… spännande upplevelse. Med busskontrollant och ingen biljett.. det funkade inte med bussens apparater och inte heller ett busskort utan pengar på.. konstig tyckte jag.. ja ja.. jag fick sååå fin hjälp av busskontrollanten att fixa biljett till sist.. Tur man är blond och halt..he..he… då löser sej allt..nu är jag hemma efter en ljuvligt mysig och lugn kväll hos Sonja.. vi flabbar på om allt och flinar och tramsar.. och lite allvar oxå… älskar att hänga med henne.. och hennes fina flickor.. ja ja.. med Freddan (mannen) oxå men han va inte hemma.. så det va ren tjejkväll.

Nu blir det lite tv sedan bingen..

Sov sött alla

Puss & kram.❤️

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: