Tävling imorgon, hemma spa, buss & myskväll med S⭐️

Nu är det sex minuter kvar till lördagen vaknar.. jag lägger mej och imorgon är lördagen pigg när jag vaknar..

Förbered Er gärna med att logga in på min blogg.. ni gör det bara en gång för att sedan kunna lämna kommentarer och gilla min blogg. OCH för att vara med i tävlingen som kommer under lördagen🌹.

Idag tog jag ett hemma SPA och njöt. Music på och bara jag själv i lägenheten❤️. Ansiktsmasken är ljuvlig och sååååå bra.. man lblir steli fejjan och ser ut som Silvia ett tag nen så skönt efteråt. Sedan en mjuk olja på det.. ljuvligt.. ni är jag typ tio år yngre i fejjan… he…he..Man är inte snygg under tiden… ha..ha.. stelt.. men en dusch och lite fix så kan man visa sej ute igen..Der är Carola och jag som kör fångad av en stormvind… fast jag använder hårfönen😂😂.

Buss idag till bästa Sonja för att ha en myskväll.. och nääää inte för att jag skulle dricka vin(vilket jag gärna gjort) det är dör att jag kommer knappt in i bilen och får ta piller som gör jag inte får dricka… hade kanske varit kul..hi..hi.. men vill inte testa.

På gång till bussen… spännande upplevelse. Med busskontrollant och ingen biljett.. det funkade inte med bussens apparater och inte heller ett busskort utan pengar på.. konstig tyckte jag.. ja ja.. jag fick sååå fin hjälp av busskontrollanten att fixa biljett till sist.. Tur man är blond och halt..he..he… då löser sej allt..nu är jag hemma efter en ljuvligt mysig och lugn kväll hos Sonja.. vi flabbar på om allt och flinar och tramsar.. och lite allvar oxå… älskar att hänga med henne.. och hennes fina flickor.. ja ja.. med Freddan (mannen) oxå men han va inte hemma.. så det va ren tjejkväll.

Nu blir det lite tv sedan bingen..

Sov sött alla

Puss & kram.❤️

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: