Pannkaksbak, tvätt & choklad och morfin…

Ligger nu i soffan med min nya filt.. gillar den skarpt. Snygg och skön och jättegod att äta choklad i…he..he..

Idag har jag tvättat och det va helt ärligt ingen höjdare med ett brutit ben i ryggen.. det är tur det finns snabb program på maskinen då det tar ca 390 år att komma upp och ner😂.. ja ja..nu är det gjort. Skönt det finns morfin alltså.. risk man blir beroende… he..he.. det tar smärtan och man blir lagom trött i päran😂.. och så choklad till det.. mumma… hi..hi..Pannkakorna stod klara när Åke kom från skolan. Så det va ju lyxigt.. sen om han tycker det är ju en annan sak. Kaxig liten sak man har tryckt ut för lite mer än tolv år sedan.. ja snart tretton tom.. min lilla gullunge.. just nu bor det ett barn monter i honom som kommer fram och tar över min lille påg ibland… he..he.. blocket åker han ut på rätt ofta nu😂😂😂..

Men han ryckte om dom iallafall.

Idag får han till sin pappa för att komma tillbaka på söndag.

Fast tittar upp imorgon efter skolan… på lördag ska hans pappa jobba ett par timmar så då kommer han.. sedan på söndag är han hemma igen… hinner knappt sakna honom.. hi..hi..

Rocky snodde lin plats idag när jag kånkade ner mej till tvätten. När jag kommun låg han gott nära kuddarna Åke glömt på morgonen efter sitt morgon mys😂.. ljuvliga lilla hund.

Nu är han hos husse. Så skönt att jag kan hjälps lite nu när jag endå är hemma. Älskar att ha denna lilla sötnos hos mej❤️.

Nähä nu är det lite tv innan läggdags..

Sov sött

Puss & kram❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s