Handling, mys med pälsboll & lite egenvård.

Min söta dotter och min svärson har hjälp den gamla halta käringen att handla idag.. Jag kände jag ville komma ut så Linn hämtade mej i deras fina Audi.. Dock är den lite dåligt handikapp anpassad😂.. den är sänkt och sportstolar.. Ni kan se det framför er när jag typ trillar in i bilen och gapar av att det gör helvetes ont i ryggen😂.. men iväg kom vi och handlade. Sedan samma visa när vi skulle hem från Maxi.

Så nu är det insmörjning och piller för natten.. så segt.. men men. Det blir väl bra till sist.

Idag på fikan hade jag sällskap😍Någon som va sugen på min ostmacka. Gissa om jag kunde motstå denna söta lilla vovve.. he..he..

Trevlig kaffestund med Rockeys husse när han blev hämtad.

Åke sover gott nu. Imorgon går han till pappa och vi tar lite extra mys ikväll. Han får massage och vi pratar och myser❤️. Älskar våra mysstunder. Min lilla påg har mycket bubbel i huvudet..

ibland tänker jag hur mycket kärlek man har i sitt hjärta till sina barn.. ju större dom blir ju mer växer min kärlek till dom.

Och sen blir jag mormor i sommar❤️.. det lilla halv danska barnet kommer få såååå mycket kärlek..hi.. hi..

Snart är håret så långt så flätan blir bra och på plats. Längtar till att tussarna inte trillar ner efter ett tag….

Bästa smörja mot värk och torr hud ….öst in på rygg för värk och händer för torr och fnarig hud..

Vissa tillfälle saknar man någon att smörjer rygg med lite gooo massage😂..

ja ja.. bra kvinna reder sej själv..

TÄVLINGEN planeras att komma upp på bloggen på lördag⭐️. Ha koll!!!!!!!!

Sov sött

Puss & kram❤️.

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

2 reaktioner till “Handling, mys med pälsboll & lite egenvård.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s