Snor kallt, pling på dörren & snö..

Morgonen va snor kall när jag hämtade lille låne vovven.. vi gick sakta men säkert en runda. Sen hem och koka kaffe och krypa ner i soffan och se nyhetsmorgon och mysa… härligt.

När jag sov så gott på soffan plingade på dörren. Yrvaken och med håret på alka håll och kanter stod en herre och ville överlämna en bukett blommor till mej.. sååå glad jag blev fast jag va helt ny vaken😂. Ber om ursäkt om jag skrämde dej du trevliga herre med mitt brutala utseende… he.. he.. hoppas du kan somna utan mardrömmar i natt..

Blommorna står så fint på mitt nya avlastningsbord.

Nu snöar det och det är så mysigt.. allt blir vitt och vackert. Hoppas nu bara få vara kvar… fast jag då inte kommer någonstans då jag tydligen har sommardäck på bilen… perfekt ju.. not.. Ja jag minimerar ju risken för olyckor då jag tar buss istället… är endå ingen säker driver nu..he..he.. halvhög om dagarna ju. Har dock dragit ner lite nu på morfinet.. måste komma igång lite. Men går rundor med vovven nu dom dagarna han är här..

Jag har en son som inte kan sova idag.. vi lyckades nog vända på dygnet lite för bra i helgen.. och det för vi igen nu.. så nu ligger han och åmar sej.. ha ha.. van vid att somna direkt..

Det blir inte någon ensam tid idag inte.. själv är jag nu hällregn trött nu…

Sov sött alla fina och ta hand om Er i snö och blåst💥.

Puss & kram❤️.

Förresten… Åke har städat… barnarbete.. att rekommendera😂

Författare: Marlene

Livet består av upp och nergångar. Jag tänker mej mest uppgångar, men skriver oxå gärna om mina nergångar. Viktigt vi förstår att alla kämpar på med sitt.. Jah har två ljuvliga barn som är min glädje. Numera är jag oxå mormor med en enorm kärlek till denna lila tös. Jag är sjuk i utmattning / ångest och skriver oxå öppet om att leva med det. Med jobb och familj och allt runt om. Älskar att hjälpa och föra människor framåt och utvecklas.. Har fått jobba mycket med mej själv att faktiskt få lov att säga NEJ...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Pratar Öppet Om Psykisk Ohälsa!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: