Snor kallt, pling på dörren & snö..

Morgonen va snor kall när jag hämtade lille låne vovven.. vi gick sakta men säkert en runda. Sen hem och koka kaffe och krypa ner i soffan och se nyhetsmorgon och mysa… härligt.

När jag sov så gott på soffan plingade på dörren. Yrvaken och med håret på alka håll och kanter stod en herre och ville överlämna en bukett blommor till mej.. sååå glad jag blev fast jag va helt ny vaken😂. Ber om ursäkt om jag skrämde dej du trevliga herre med mitt brutala utseende… he.. he.. hoppas du kan somna utan mardrömmar i natt..

Blommorna står så fint på mitt nya avlastningsbord.

Nu snöar det och det är så mysigt.. allt blir vitt och vackert. Hoppas nu bara få vara kvar… fast jag då inte kommer någonstans då jag tydligen har sommardäck på bilen… perfekt ju.. not.. Ja jag minimerar ju risken för olyckor då jag tar buss istället… är endå ingen säker driver nu..he..he.. halvhög om dagarna ju. Har dock dragit ner lite nu på morfinet.. måste komma igång lite. Men går rundor med vovven nu dom dagarna han är här..

Jag har en son som inte kan sova idag.. vi lyckades nog vända på dygnet lite för bra i helgen.. och det för vi igen nu.. så nu ligger han och åmar sej.. ha ha.. van vid att somna direkt..

Det blir inte någon ensam tid idag inte.. själv är jag nu hällregn trött nu…

Sov sött alla fina och ta hand om Er i snö och blåst💥.

Puss & kram❤️.

Förresten… Åke har städat… barnarbete.. att rekommendera😂

Författare: Marlene

Som mamma till en härlig påg med diagnoser som Autism och ADD har vi många utmaningar i vardagen att ta oss igenom. Dessutom är man själv i den åldern som vi inte heller pratar så mycket om. Klimakteriemorsan kallar jag mej för. Vår vardag är full av utmattningar. Men skulle inte för en peng i världen vilja ha nått annat. Det är så otroligt lärorikt och spännande att ha ett barn med dessa egenskaper. Han är mitt allt och tillsammans kämpar vi igenom oss vår vardag. Mycket nergångar men oxå otroligt mycket uppgångar går vi igenom. Alltid tillsammans❤️. Jag vill med denna blogg lyfta hur det är att vara npf förälder. Det finns otroligt mycket kvar att lära oss och det är viktigt vi delar med oss, tycker jag. Med en rejäl utmattning i bagaget har vi mycket att lära. En dotter och hennes familj som bor på Jylland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Jag föreläser om hur det är att leva med ADHD, dyslexi, tourettes och autismspektra i familjen. Både med och motgångar. Ett kreativ liv med snabba vändningar och säkert både mer skratt och tårar än i andra familjer:)

Let's talk

A platform to express and exchange

Gowriteandexplore✨

"People may hear your words but they feel your attitude! "❤🥀

Beyond The Lines

The truth lies beyond the lines!

Snikmorsans Ekonomisida!

Bli Rik På Snik!

Yolanda and her creative scream

Aspergers syndrome, bipolarity, photography, art, poetry.

Into the Light Adventures

By Sandra Js Photography - Make the rest of your life the best of your life.

paradoxal

En kvinnas ljuva ångest.

Marie - skriver om livet

om kärleken till livet och språket

whenimbackagain

psykisk misshandel, relation, separation, skilsmässa

Herr Arnes

ta det lugnt

Maskrosbarn

Jag kan, jag vill, jag ska!

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Spetspatienten

Unna dig att må bra

Blogg – Pernilla Wahlgren

Psykisk ohälsa diagnos barn klimakteriet

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggare gillar detta: